KLS


Vesti

Zvezda putuje u Pančevo 17.05.2016.
 

Naredni protivnik ekipi Tamiša je aktuelni šampion Srbije Crvena Zvezda Telekom, koja je u prvom susretu ova dva tima na startu ligaškog takmičenja slavila sa 94:54.

Meč u dvorani „Strelište" uvek je poseban i za Nemanju Dangubića, koji je prve košarkaške korake napravio upravo u Pančevu: 

„Bez obzira na činjenicu da je Tamiš doživeo tri poraza u dosadašnjem toku takmičenja, i ovom protivniku, i drugoj utakmici sa njima za samo 10-ak dana, prilazimo maksimalno ozbiljno. Idemo u Pančevo da odigramo dobru utakmicu, koja će nam predstavljati i dobru pripremu za naredne izazove i plej of, koji će brzo. Uvek mi je drago kada igram u Pančevu, mom rodnom radu, uživaću u toj utakmici"
 – rekao je Nemana Dangubić.

Trener Dejan Radonjić biće u priici da računa na sve prvotimce u sredu, pod znakom pitanja je jedino Terens Kinsi zbog lakše povrede.

“Susret sa Zvezdom je praznik sporta, posebno košarke. Dolazi nam vrhunski tim, s mnogo osvojenih trofeja u poslednje vreme i zaista je velika čast što možemo da ih ugostimo u Pančevu. Njihov dolazak u halu na Strelištu prava je prilika da dvorana bude puna. Poznato je koliko ljudi vole Beograđane, a Pančevci treba da dođu u što većem broju. Mi ovog puta moramo da budemo na višem nivou u odnosu na pružene partije iz prva tri kola Super lige, mada ni tada nije bilo tako loše, bar ne kako rezultati govore. Sada treba pokazati najviše, da uživamo na parketu i pokažemo našim navijačima da vredimo i, da tako kažem, da ih pripremimo i za sledeću sezonu”
 - ističe Ivan Smiljanić, košarkaš Tamiša. 

Utakmica 4.kola košarkaške Superlige Srbije Tamiš – Crvena zvezda Telekom igra se 18.maja sa početkom u 19.30 časova.


(FOTO: KK Tamiš)