27.03.2021.
Trijumfalni nastavak
 
I pored ubedljivog trijumfa protiv kraljevačke Sloge u Valjevu nema mnogo vremena za slavlje. Naviknuti na jak ritam zbog dva perioda sezone u kojem su nešto duže pauzirali košaraši Metalca odmah su startovali sa pripremom za duel protiv Novog Pazara, najprijatnijeg iznenađenja lige. Puleni Darka Kostića imaju, nakon nekih neočekivanih rezultata Zlatibora, mogućnost da dođu i do treće pozicije i nema dileme da će nakon poraza od Dinamika želeti povratak na pobednički kolosek.


Ipak, Valjevci su sve karte bacili na duele na svom parketu, a u sredu uveče trener Vladimir Đokić upitan je o očekivanjima za duel protiv tima koji ih je bez većih problema savladao u prvom delu sezone.


Nadam se da će želja i energija biti tu, ako tako bude nema dileme da imamo šansu za iznenađenje. Pazarci su kvalitetnija ekipa od nas što pokazuju rezultati, ali i položaj na tabeli. Na nama je da im se suprostavimo što bolje, pa ćemo videti za koliko će to biti dovoljno.


Trener Metalca nije želeo da se bavi matematikom odnonso računicama, dodavši da je prva sledeća utakmica uvek najvažnija. I pored svega, nema dileme da bi nova radost u Valjevu značila ogroman korak napred u borbi za opstanak u Košarkašku ligu Srbije, bez obzira na rezultate direktnih rivala. Izvor KK Metalac #KLSRB