KK FMP SoccerBet nakon kraće pauze nastavlja takmičenje u subotu od 18 časova. U FMP Arenu dolazi ambiciozna ekipa Vojvodine mts koja iza sebe ima odličnu sezonu u KLS gde je završila na prvom mestu sa impozantnim skorom 26-4.
Izazov neće biti nimalo lak, a ulog je veliki. Pobednik tog duela igraće sa boljim iz okršaja Borac Čačak – Spartak Subotica. Najbolji iz ’’razigravanja’’ četiri ekipe naći će se u polufinalu Superlige Srbije gde ga već čeka aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda.
Povodom početka takmičenja održana je konferencija za medije trenera svih ekipa, a tom prilikom govorio je i trener Pantera Saša Nikitović:

“Mogu da potvrdim da je poslednjih godina kvalitet Lige dosta porastarastao, čak je i prerastao u nekom delu i ABA 2 što pokazuju rezultati naših klubova u tom takmičenju. Mi odmah igramo protiv Vojvodine, najjače ekipe iz KLS. Imali smo turbulentnu sezonu, posle dva i po meseca smo napravili kostur koji želimo da pokušamo da ustalimo tokom Superlige, neke igrače smo vratili sa pozajmice, pa sada u sastavu imamo 19 igrača. Želimo da Superligu iskoristimo maksimalno i da pokušamo da dođemo do polufinala sa Crvenom zvezdom. To bi nam bio cilj. Neće biti lako, Vojvodina je dobra ekipa, izuzetno raspoložena. Idemo sa najvišim ambicijama, ali i da kreiramo tim za sledeću sezonu’’, istakao je Nikitović.

Ulazak u dvoranu je besplatan, a FMP SoccerBet je u poslednje vreme povratio prepoznatljivu snagu domaćeg terena. Nema sumnje da bi ona mogla biti tas na vagi u ovom velikom izazovu. Foto Ivica Veselinov, Zvonko K.  Izvor KK FMP #klsrb