14.02.2021.
OKK Beograd gostuje u Kragujevcu
 
OKK Beograd gostuje u Kragujevcu, cilj nastavak serije pobeda  


Ekipa OKK Beograda će u ponedeljak na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Radničkog u okviru 21. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.  


Utakmicama 21. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Radničkog. Meč u hali 'Jezero' u Kragujevcu igra se u ponedeljak 15. februara 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.  


Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda i dvanaest poraza. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Zlatibora, a meč je završen rezultatom 84:61. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda i jedanaest poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom kolu su bili slobodni zbog odlaganja utakmice sa Slobodom. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je trijumfom OKK Beograda rezultatom 101:91.  


Prvotimac plavo-belih Marko Brekić ističe  da protivnik ima iskusan tim i da će biti neophodna maksimalna koncentracija da bi se ostvario trijumf i nastavila serija:


U dobrom smo ritmu, vezali smo dva trijumfa i sada idemo u goste ekipi Radničkog koja ima jedan od iskusnijih timova u ligi. Moramo biti oprezni tokom svih četrdeset minuta, ako mislimo da budemo konkurentni na ovoj utakmici. Izvor OKK Beograd #KLSRB