18.05.2019.
Energetski na visokom nivou za pobedu u Pendiku
 
Čarapić: Energetski na visokom nivou za pobedu u Novom Pazaru


Košarkaši Mega Bemaxa u nedelju 19. maja od 17 časova nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Pendik“ gostovati ekipi Novog Pazara. Izabranici trenera Dejana Milojevića će pokušati sa pobedom da se učvrste na drugoj poziciji pred plej-of. Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao je bitno da ekipa mora maksimalno koncentrisano da pristupi meču protiv Novog Pazara:


U nedelju nas očekuje utakmica na gostovanju Novom Pazaru u kojoj želimo da pobedom učvrstimo drugu poziciju na tabeli koja vodi u plej-of. Novi Pazar se podigao posle pobede u Užicu i sigurno je da će biti dodatno motivisani da pobede pred svojim navijačima. Moramo maksimalno koncentrisano da pristupimo meču i uz agresivnu odbranu odbranu i dobru energiju na parketu, verujem da možemo do nove pobede, izjavio je Milojević. Posle šest odigranih kola Superlige, Mega Bemax ima četiri pobede dok Novi Pazar ima dva trijumfa. U susretu ove dve ekipe u drugom kolu Superlige Mega Bemax je u hali Mega Factory slavio sa 97:95.


Košarkaš Mege Ognjen Čarapić istakao je bitno da je bitno da ekipa bude koncentrisana i energetski na visokom nivou u Novom Pazaru:


Novi Pazar je iskusna i dobra ekipa koja je veoma nezgodna na domaćem terenu. Očekuje nas puna dvorana i dobra atmosfera. Mi moramo da budemo koncentrisani i energetski na visokom nivou i ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da slavimo na vrućem terenu u Novom Pazaru, izjavio je Čarapić.


Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov