08.05.2019.
Dinamik protiv Mege za drugu pobedu u Superligi
 
U četvrtom kolu Superlige Srbije KK Dynamic VIP PAY dočekuje ekipu KK Mega Bemax. Meč će se odigrati u Hali Master u Zemunu sa početkom u 19 časova. 


Posle poraza od Partizana, ekipa Dinamika će, oslabljena, pokušati da dođe do druge pobede u Superligi.  Otežavajuća okolnost će biti izostanci Vulikića i Savkovića zbog povreda, pored Žižića koji je van stroja još od februara. 


Šef struke Dinamika Miro Alilović ističe da samo timskom igrom Dinamik može postići povoljan rezultat:  Mega je tim iz prve ABA lige, što samo po sebi znači dosta i to smo iskusili u utakmici protiv Partizana kao i u prijateljskoj protiv FMP. U rosteru Mege je od dosta igrača koji su ekstra-talentovani, ali smo i mi dobro pripremljeni. Iz treninga u trening rešavamo probleme koje postoje u segmentu odbrane i napada i stavljamo akcenat na timski rad.


Centar KK Dynamic VIP PAY Miloš Glišić je izjavio:  Čeka nas jedna teška utakmica protiv mlade i talentovane ekipe Mege koja ove godine ima sjajne rezultate u svim takmičenjima. Na nama je da im se suprotstavimo u svim segmentima igre, i da na našem terenu odigramo kvalitetnu i borbenu utakmicu bez oscilacija.