21.12.2017.
Đoković: "Sve zavisi od nas"
 
Sjajni plejmejker čačanske ekipe, Ilija Đoković, ističe da je naredna utakmica protiv Spartaka jako važna zbog igranja u Kupu, i napominje da ishod meča zavisi isključivo od Borca:
"Sledi teška utakmica sa Spartakom. Nama naredni meč izuzetno znači jer želimo da se zadržimo u vrhu tabele. Takođe, postoji velika želja u klubu i gradu da igramo Kup, tako da je svaki naredni duel bitan. Nalazimo se u paklenom ritmu. Putovanja su jako naporna i oduzimaju previše vremena. Imamo manji broj treninga. Ali šta je tu je. Spartak je tim koji igra jako dobro kod kuće. Doduše, otišao im je trener i igrač Tanasković, što je veliki hendikep za njih. Smatram da sve zavisi od nas. Ako budemo otvorili utakmicu kako smo navikli, i ako ponovimo partije iz prethodnog perioda, ne sumnjam da ćemo se u Čačak vratiti sa novom pobedom", reči su Đokovića.

Jedan od najmlađih igača u redovima Borca, Luka Ćalović, osvrnuo se na pakleni ritam u kom se ekipa nalazi:
"Raspored igranja utakmica je jako zgusnut. Vratili smo se u četvrtak jutro iz Sarajeva gde smo imali jako naporan meč protiv Bosne, a već isti dan putujemo u Suboticu. Nemamo ni 48 sati između duela. Potrošnja među igračima je ogromna. Na sve se nadovezala i povreda Mićića, koji je jedan od naših najboljih igrača. Ali trijumf protiv Spartaka nam je potreban ako želimo prvo mesto. Idemo na pobedu u predstojećem duelu, pa šta bude", jasan je Ćalović. 

Utakmica između Spartaka i Borca zakazana je za petak 22. decembar, a početak meča je u 18 časova.