15.12.2017.
Zlatibor sa dva nova igrača dočekuje Radnički
 
Debitant u najvišem rangu posle poraza u Staroj Pazovi i Vršcu biće domaćin ekipi iz Kragujevca i pobeda je gotovo imperativ za izabranike Vanje Guše.

Radnički je proteklog vikenda zabeležio prvu pobedu u ovom rangu i sigurno će svoju šansu tražiti i na Zlatiboru. Zlatibor je ove sedmice sporazumno raskinuo saradnju sa Nebojšom Stanojevićem i Nemanjom Vučićevićem, a angažovao je Nemanju Simovića, koji je stigao iz kraljevačke Sloge, i Svetozara Popovića,vinternacionalca, koji je stigao iz Tirane.Time su Čajetinci ispunili dozvoljenu kvotu za dolaske i oformili tim za finiš prvog dela i drugi deo takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije. Ranije su Zlatibor pojačali Spasov i Songolo, a na kaljenje je otišao Radović.

"Poštujemo veoma protivnika i njihovu pobedu proteklog vikenda, kao i to da su podigli svoj nivo igre i da su se uklopili igrači koje su doveli, ali mi apsolutno idemo na pobedu, posebno jer smo doživeli dva vezana poraza. Pobeda nam je neophodna, očekujemo dobru igru i još jednu radost za naše navijače“
- ističe šef struke Zlatibora, Vanja Guša.

U dosadašnjem  delu prvenstva Čajetinci su ostvarili pet pobeda i šest poraza.