16.11.2017.
Čanak: "Ne smatramo sebe favoritom"
 
U ne baš popularnom, svakako ne standardnom terminu, košarkaši Spartaka će u petak od 16 časova dočekati Dunav, u meču 6. kola Košarkaške lige Srbije.

Ekipa sa severa Bačke ima 5 pobeda iz isto toliko mečeva i pruža joj se prilika da taj niz nastavi pred domaćom publikom protiv ekipe koja ove sezone igra vrlo promenjivo. U najavi ovog meča govorio je šef struke, Nenad Čanak.
"U pitanju je dobra ekipa koja igra dugo zajedno, uz manje izmene, oslonac ekipe su centarski par Zorčić i Vuković, ove godine doveden je Nikolić, odličan šuter i napadač. Dosadašnjim rezultatima pokazala je da zaslužuje puno poštovanje. Mi bez obzira na stanje na tabeli ne smatramo se favoritima ni na jednoj utakmici, znamo naše limite i kvalitete, ali uz maksimalnu angažovanost, kao što je to i na treninzima, ja ću biti zadovoljan bez obzira na rezultat" - rekao je Čanak.

Zatim je iznep niz komplimenata gostujućoj ekipi:
"Imam veliko poštovanje prema ljudima koji vode KK Dunav, njihov entuzijazam, koji bi trebao da bude uzor mnogima u Srbiji, a oni to svojim rezultatima i opravdavaju."


(Izvor: subotica.com)