KLS


Vesti

Spartak dočekuje Vršac 02.06.2017.
 
Spartak dočekuje ekipu Vršca u okviru 14. kola Mozzart Super lige Srbije. Utakmica se igra u Hali Dudova šuma u ponedeljak 5. 6. 2017. u 19 časova.

Trener "Golubova" Alek Jončevski očekuje težak meč:
"Vršac je odlična ekipa koja je u prvom delu KLS bila superiorna i prva obezbedila plasman u Super ligu. Nekoliko utakmica su izgubili nesrećno, na jednu loptu pa su iz tog razloga u nepovoljnoj poziciji na tabeli. I nama je pobeda u utakmici u Vršcu bila na dohvat ruke pa nam to daje za pravo da se nadamo da uz veći angažman svih igrača možemo sezonu završiti pobedom pred svojom publikom. Utakmica će biti teška, posebno jer smo opterećeni povredama i sa veoma skraćenim rosterom ali sam siguran da će oni koji budu na parketu dati i više od svog maksimuma."

Kapiten Miloš Nikolić u najavi susreta rekao je:
"Na zatvaranju sezone nam gostuje ekipa iz Vršca i to će biti lepa prilika da se oprostimo pobedom od domaće publike. Možda će mnogi reći, gledajući iz perspektive odigranih utakmica u Super ligi, da je sezona koju smo odigrali za zaborav ali ja se ne slažem sa tim. Smatram da smo, i pored mnogo promena i oscilacija koje su nas pratile tokom godine, ostvarili naš cilj a to je bio plasman u Super ligu. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju a mi ćemo se potruditi da pobedom okončamo sezonu."