KLS


Vesti

Todorović: "Sve zavisi od nas" 02.05.2017.
 
Uprkos teškim porazima u prethodna dva kola, nesrećan protiv Mega Leksa i Spartaka, kad je Borcu presudio bivši kapiten Đorđe Tresač, atmosfera u ekipi Borca je odlična. Ipak, preko im je potrebna i velika podrška publike, kao što je bilo na utakmici sa Mega Leksom. 

„Sutrašnji duel je vrlo važan, ne samo zbog rezultata, već da prekinemo seriju od dva teška poraza. Vršac poznajemo jako dobro iz Košarkaške lige Srbije, spremamo se intenzivno, ostaje nam da i dan pred utakmicu razvijemo strategiju odbrane i napada. Pozivam publiku da nam pomogne, ona je naš šesti igrač na terenu“ – poručuje igrač Borca Milan Milovanović. 

Vršac je u prethodnim utakmicama namučio Mega Leks i Partizan, sigurno je da će i u Čačak doći vrlo motivisan. 

„Sve zavisi od nas, igramo na domaćem terenu i ako budemo dobro počeli, kontrolisali ritam i skok, pogađali otvorene šuteve, zabeležićemo još jednu pobedu. Pozivam navijače da nas podrže u velikom broju, kao protiv Mega Leksa. Ukoliko bude tako, sigurno ćemo pobediti.
 
Ranije sam igrao u Borcu cele tri godine, ponovo sam se vratio, ali ne pamtim da je tad vladala takva atmosfera na utakmicama u Čačku“, kaže krilni centar Nemanja Todorović.