KLS


Vesti

Dinamik želi da trijumfom kruniše dobar rad 11.04.2017.
 
Regularni deo MOZZART Košarkaške lige Srbije se završava sutra, 12. aprila, a četiri najbolje plasirana tima nastavljaju takmičenje u Super ligi gde ih čekaju Crvena zvezda MTS, Partizan NIS, Mega Leks i FMP. KK Dinamik u poslednjem kolu dočekuje Beovuk 72, a utakmica je na programu od 19 časova.

Dorćolci su do sada ostvarili 19 pobeda i šest poraza, ali ekipa Miroslava Nikolića želi takmičenje da završi trijumfom.

“Pokazali smo ove godine da imamo dosta oscilacija u igri, ali i rezultatima. Imali smo nekoliko poraza ove sezone kada sam očekivao da izvučemo pobedu na kvalitet igrača, ali se to nije desilo. Što se tiče utakmice sa Beovukom ona nam ne znači previše, ali želim da pokažemo obraz i ne ostavimo prostora za glasine, jer se oni još uvek bore za četvrto mesto sa Spartakom. Ako nas bude krasila odbrana kakvu znamo da igramo, oni nemaju šta da traže na našem parketu. Zbog regularnosti takmičenja mi moramo da pobedimo. Igraćemo pošteno i idemo na trijumf kao krunu našeg rada u ovom delu sezone", istakao je Nikolić na poslednjem treningu pred utakmicu.

(FOTO: KK Dynamic BG/Dragoslav Žarković)