KLSVesti

Metalac želi pobedu pred domaćom publikom 07.04.2017.
 

Pre početka sezone u gradu kraj Kolubare razmišljalo se jedino o opstanku u Mozzart Košarkaškoj ligi Srbije. Pred poslednja dva meča mišljenje pojedinaca je da se moglo do još neke pobede, ali kada se podvuče crta osnovni cilj je ostvaren. Posebno bole poslednji porazi od dve beogradske ekipe na svom parketu, a puleni Mihaila Počeka će imati još jednu priliku da obraduju navijače.

U goste stiže pančevački Tamiš, koji je posle poraza od Beovuka izgubio šanse da se nađe u Super ligi. Zbog svega toga, trijumfu se nada i snažni centar Miloš Janković:

“Želimo pobedu na oproštaju od naših navijača i pored malog pada forme, koji je prisutan u poslednjih nekoliko kola. Tamiš je kvalitetna ekipa što pokazuju i rezultati, do skora su bili u igri za Super ligu i savladali su nas u prvom delu sezone. Tokom ove nedelje nismo mogli da radimo punim intenzitetom, sitnih problema imao je Dujković, dok Brano Đukanović nije trenirao tri dana zbog bolesti. I pored svega nadam se povratku na pobednički kolosek” – rekao je Janković.

Meč se igra u danas od 18 časova uz direktan prenos na Areni Sport.