KLS


Vesti

Spartak želi da se revanšira Dinamiku 18.03.2017.
 
Meč XXI kola MOZZART Košarkaške lige Srbije između Spartaka i Dinamika odigraće se u subotu 18. marta, u subotičkoj Hali sportova, sa početkom u 19 časova. 

Ekipa Miroslava Nikolića nakon poraza od Borca, na domaćem terenu, vredno trenira i pokušava da se vrati u formu. 

“Bitno je da ne ulazimo u seriju poraza. Protiv Čačka u rotaciji nisam imao Nađfeja koji je povređen i Katnića koji je otišao u MZT. Njihova igra mnogo znači i to se dalo videti. Spartak je u dobroj formi. Mojim momcima sam rekao da moramo prvo dobro da odigramo odbranu, jer tek onda imamo šanse da pobedimo. Biće teška utakmica, ali ja se nadam najboljem”
– izjavio je Nikolić. 

U redovima prvoligaša iz Subotice postoji težnja ka revanšu za poraz rezultatom 74:84 u meču 8. kola na Dorćolu u kojem su igrači Dinamika bili čvršći i odlučniji tokom susreta. 

“Nama je najvažnije da odigramo jednu energetski dobru partiju, mušku košarku i da pokušamo da uz pomoć navijača, publike i domaćeg terena da se revanširamo za poraz u Beogradu. Ostala nam je u sećanju utakmica u Beogradu, koja je otvorena na način na koji mi nismo želeli, gde su oni odigrali čvršću košarku sa više faulova od nas, gde su odigrali sa jednom agresivnom odbranom uz nedozvoljavanje da odigramo akciju kako mi želimo. Mi smo to sve zapamtili i pokušaćemo da se revanširamo za sve te stvari na našem parketu”
– rekao je Dušan Alimpijević, trener KK Spartak.