KLS


Vesti

Metalac dočekuje OKK 04.03.2017.
 
Iako teorija još postoji, pravo bi čudo trebalo da se dogodi pa da košarkaši Metalca ne sačuvaju status KLS ligaša. Trjumfom protiv OKK Beograda Valjevci su napravili možda i odlučujući korak, jer sada imaju šest pobeda više od Smedereva, a sedam od Konstantina, na osam kola do kraja.

Rasterećeno izabranici Mihaila Počeka putuju u Kruševac gde će se sastati sa Napetkom, koga su u prvom delu prvenstva pobedili u Valjevu. I pored te činjenice, u Metalcu su puni respekta za predstojećeg protivnika. Napredak je pobedom protiv Beovuka u Beogradu sačuvao šanse za Superligu. 

“To će im sigurno dati dodatni motiv da protiv nas odigraju jako
 - kaže trener Metalca Mihailo Poček - Mi ćemo u ovoja meč ući rasterećeno. Većinu dosadašnjih mečeva na strani smo odigrali tvrdo, pa očekujem još jedan sličan meč. Motiva imamo, iako smo blizu opstanka. Želimo da do kraja lige zabeležimo što više pobeda, uostalom naši igrači su uglavnom mladi i željni dokazivanja.” 

Poček je rekao da ni ove nedelje 
Metalac nije bio bez problema. 

“Vratio nam se Hukić, ali je Dujković povredio skočni zglob i njegov nastup je neizvestan. Takođe, Janković je pod visokom temperaturom i videćemo koliko će moći da nam pomogne. Pehovi nas prate od početka lige, tako da ovo za nas nije ništa novo.” 

Meč u Kruševcu igra se u nedelju od 19 časova.