KLS


Vesti

Napredak dočekuje Klonfere 19.01.2017.
 
Pomoćnik trenera Dragan Živanović kaže da ih očekuje meč sa iskusnom ekipom. Najavljujući utakmicu sa ekipom OKK Beograda, Živanović je na konferenciji za novinare ocenio da im najveća opasnost preti od šutera Manojlovića i centra Stankovića. 

,
,Tokom nedelje smo dobro trenirali i dobro smo se spremali za ovu utakmicu. Sigurno da očekujem da pred našim navijačima izborimo novu pobedu. Po plasmanu na tabeli mi smo blagi favoriti u ovom meču i mislim da je sutrašnja utakmica prilika za revanš pošto smo u prvom delu prvenstva bili poraženi. Ekipa OKK Beograda je jedna iskusna ekipa, dosta kombinuju u odbrani igraju dosta kombinovanih odbrana, dosta zonske odbrane, mi smo se tokom cele nedelje spremali na to. Malo nas je odlazak Čede Vitkovca poremetio ali nadam se da to neće uticati i neće se videti sutra na utakmici’’  - rekao je Živanović.

Igrač Napretka Marko Jeremić, ocenio je da u utakmicu protiv gostiju iz Beograda treba da uđu maksimalno koncentrisani. 

,,Pobedili smo Spartak koji je bio težak protivnik, sada treba da se okrenemo utakmici sa OKK-a . Mislim da treba da otvorimo jako utakmicu i da tu neće biti nekih većih problema jer dobro treniramo, dobro igramo u poslednje vreme. Vezali smo par pobeda. Mislim da možemo da napadnemo to četvrto mesto i da se borimo za Superligu.’’  - jasan je bio Marko Jeremić.