KLS


Vesti

Borac želi da nastavi u pobedničkom ritmu 19.01.2017.
 

Borac sada ima skor od osam pobeda i pet poraza i nalazi se na četvrtom mestu. Ali sigurno je da se tim iz Čačka tu neće zaustaviti. I sledeću utakmicu igraće na gostujućem terenu, tačnije u Smederevu protiv istoimene ekipe, koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Ali ta pozicija ekipe Smedereva ne sme da zavara igrače Borca, koji moraju da od samog starta igraju maksimalno koncentrisano ako žele da ostvare novi trijumf. U tome je saglasan i Đoković:

,,Iako Smederevo stoji loše na tabeli, oni se neće predati u subotu. Siguran sam da će dati sve od sebe da pokušaju da trijumfuju kod kuće, a na nama je da pokažemo našu prepoznatljivu igru, uz koju možemo do nova dva boda” – jasan je Đoković.

Ova utakmica veoma je bitna za Borac, jer uz trijumf u Smederevu, i potencijalne poraze Dunava i Tamiša, čačanska ekipa može se naći usamnjena na četvrtom mestu, sa jednim bodom više u odnosu na pomenute ekipe.

Utakmica između ekipa Smedereva i Borca biće odigrana u petak 20. januara sa početkom u 16 časova uz direktan prenos samo na KLS TV platformi.