Košarkaši KK Dynamic BalkanBet na svom parketu u 22. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije dočekuju ekipu valjevskog KK Metalca. Nakon 17 dana pauze, Dorćolci su imali vremena da sa trenerom Nikolom Markovićem napune baterije i spreme se sa duel sa ekipom koja se trenutno nalazi na jednoj poziciji iznad našeg kluba na tabeli domaćeg šampionata. Očekivanja pred ovaj susret izneo je bek KK Dynamic Balkan Bek, Jovan Šljivančanin.

– Očekuje nas izuzetno težak i zahtevan meč protiv iskusne ekipe kakva je valjevski Metalac. Imamo obavezu da, kao i uvek, branimo domaći teren i pokušamo da dođemo do nove pobede.
Prokomentarisao je i kako je ekipa iskoristila ovu mini pauzu u prvenstvu.
– Pauzu smo iskoristili da se spremimo na pravi način za ono što nas čeka u završnici sezone. Imamo dve utakmice ove nedelje na našem parketu i daćemo sve od sebe da u svakoj utakmici do kraja prvenstva dođemo do trijumfa.

Meč između KK Dynamic Balkan Bet i Metalca na programu je 27. februara od 16 časova, a direktan prenos moći ćete pratiti na Arena Cloud platformi. Foto Sreten Pantelić Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb