Kao prvo veliko pojačanje za seniorski tim odmah veliki potpis i ogromno pojačanje. Nemanja Todorović novi je član KK Čačak94. Dugogodišnji kapiten Borca, momak iz Čačka sa velikim iskustvom u ABA ligi stiže u naš klub kao zaista veliko pojačanje za narednu sezonu. Nemanja kad je započinjao svoju profesionalnu karijeru već je nastupao za naš klub, pa ovaj potpis dobija dodatno na značaju.

Zlatni čačanski momci su novi košarkaši Čačka94 Quantox

Kao što je klub najavljivao u prethodnoj sezoni, prioritet su mladi igrači, mlađe kategorije, i ulaganje u mlade igrače, pre svega momke iz Čačka. Ljudi iz kluba rade ozbiljan posao, a potpis 4 momka iz zlatne generacije momaka rođenih 2008. najbolje govori u prilog tome. U pitanju su braća Vukašin i Bogdan Zekavica, Lazar Maksić i Mihailo Todorović.
Ova 4 momka dolaze u naš klub nakon perioda provedenog u ekipi Mladost pod trenerskim vođstvom Mihaila Šušića. Čačak94 želi upravo da istakne ulogu trenera Šušića, koji je ne samo da je bio trener ovim momcima, već je vodio računa o mnogim stvarima, i ova 4 momka su pored toga što su dobri košarkaši, ujedno izuzetno sportski vaspitani, disciplinovani, imaju ratnički mentalitet i karakter, kao i poštovanje na košarkaškom terenu. Iako mladi momci, oni su zapravo mladi profesionalci, i naš klub se ovim povodom zahvaljuje i čestita treneru Šušiću koji je bio ogroman faktor u tome. Izvor KK Čačak94 #klsrb