Uputstvo za kreiranje korisničkog naloga, logovanje na ArenaCloud mobilnu aplikaciju i odabir opcije Naša Arena

Preuzimanje aplikacije

Aplikaciju za mobilne uređaje korisnik može preuzeti sa App Store-a za iOS uređaje, Google play-a za uređaje sa android operativnim sistemom i sa AppGallery za Huawei mobilne uređaje. U pretraživaču prodavnice aplikacija se pronalazi pod imenom Arena Cloud.

1. Posle preuzimanja i instaliranja Arena Cloud aplikacije potrebno je izvršiti prijavu kroz opciju STANDARDNA PRIJAVA kada se otvara stranica za logovanje postojećih i registraciju novih korisnika

2. Odabirom opcije NOVI KORISNIK kreće se u proces registracije. Potrebno je odabrati zemlju, uneti broj telefona i obeležiti polje „Slažem se sa Politikom privatnosti i uslovima korišćenja“ i kliknuti na polje REGISTRACIJA. Dobija se SMS kod koji je potrebno uneti i kliknuti na polje POTVRDI posle čega se otvara početna strana Arena Cloud Aplikacije.

Kada se korisnik registruje broj telefona i SMS kod koji je dobio koristi za logovanje i na svim drugim uređajima koji podržavaju Arena Cloud aplikaciju, SMART TV uređajima i WEB plejeru.

3. Korisnici koji su kreirali nalog prilikom novog logovanja biraju opciju STANDARDNA PRIJAVA, posle čega unose korisničko ime i lozinku i klikom na dugme PRIJAVA prikazuje se početna strana aplikacije. U levom gornjem uglu nalazi se MENU dugme. Klikom na ovo dugme prikazuju se sve mogućnosti koje nudi Arena Cloud Aplikacija.

Odabirom opcije TV pojavljuje se ekran sa KLS mečevima.

U slučaju da se mečevi ne prikažu u TV opciji, u search-u (desni gornji ugao) ukucajte KLS.