U utakmici 25-og kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije koja je odigrana u sportskom centru Master pred nešto više od 200 gledalaca KK Mladost Maxbet pobedio je KK Čačak 94 Quantox rezultatom 86:80.
Mladost predvođena novim trenerom Makom Dimitrijevićem kao i novim pojačanjem u igračkom delu Kenny Dye-em pobedila je izuzetno nezgodnu i iskusnu ekipu Čačak 94 Quantox.
Igrači Mladost dobro otvaraju utakmicu, gde se već u prvih nekoliko minuta pravi razlika od 7 poena prednosti. Kako je utakmica odmicala prednost je rasla do maksimalnih plus 11 (27-16). Do kraja poluvremena igralo se koš za koš gde troikom Alekse Ilića postavljen i konačan rezultat prvog poluvremena 40:30.
Početkom drugog poluvremena Mladost ostvaruje i svoju najveću razliku tokom ove utakmice od 14 poena prednosti, međutim u poslednjoj četvrtini igrači Čačka podižu agresivnost u odbrani i uvode utakmicu u neizvesnu završnicu u kojoj se bolje snalaze igrači Mladosti i ostvaruju vrlo bitnu pobedu (86:80). Najefikasniji u domaćoj eekipi bio je Luka Gašić sa 23 poena i indeksom 26. Najefikasniji u gostujućoj ekipi je bio Stojan Dodić sa 21 poenom. Zahvaljujemo se ekipi Čačka 94 Quantox na fer i koretnoj igri, a mi nastavljamo sa treninzima jer nas već u sledećem kolu očekuje gostovanje ekipi OKK Beograda. Izvor KK Mladost MaxBet #klsrb