Košarkaši KK Dynamic BalkanBet savladali su ekipu KK Tamiša na svom parketu u 25. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije – 80:66.


Utakmica na Dorćolu bila je znatno teža za domaći sastav nego što krajnji rezultat to govori, pošto su se gosti iz Pančeva tokom uvodnih 20 minuta košarke držali više nego na pristojnom nivou.
Tamiš je u prvoj deonici delovao kao bolji tim, da bi ekipa Nikole Markovića u drugom kvartalu uspela da dođe do prednosti pri odlasku na poluvreme, da bi pitanje pobednika bilo rešeno u trećoj i četvrtoj deonici, gde su Dorćolci delovali nezaustavljivo na obe strane terena. Gosti iz Pančeva nisu imali odgovor na furioznu igru KK Dynamic BalkanBet, te je domaći sastav na kraju upisao zaslužen trijumf.


Najefikasniji u pobedi Dorćolaca bio je Eral Pen sa 18 poena, jedan manje dodao je Nikola Kostić, dok su dvocifreni bili još Uroš Paunović i Nenad Nerandžić sa po 12 poena. Kod gostiju su glavnu reč vodili Parker Stjuard i Đorđe Rakočević sa po 12 poena. Izvor: KK Dynamic BalkanBet #klsrb