Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u nedelju 27. februara sa početkom u 12 sati odigrati meč 24. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije protiv ekipe OKK Beograda. Trener Dinamika Saša Nikitović i igrač Božidar Babović rekli su šta očekuju u predstojećem meču protiv plavo-belih. Trener Saša Nikitović nada se da će tim nastaviti da pruža dobre partije i da su timovi koji će odigrati meč u nedelju, dve najkvalitetnije mlade ekipe u Srbiji.


“OKK Beograd i mi smo napravljeni da rade sa mladim igračima i daju im šansu u seniorskoj košarci. To su po mom mišljenju dva najkvalitetnija mlada tima u zemlji. Igraće se košarka koju i mi i oni igramo. To je agresivna košarka sa puno poseda, intenziteta…Naši dueli su uvek bili zanimljivi, nadam se dobroj igri i nastavku dobrih igara” , rekao je Nikitović.
Prvotimac Božidar Babović rekao je da tim očekuje nezgodno gostovanje ekipi OKK Beograda i da ekipa mora da nametne čvrstinu tokom utakmice.


“Očekuje nas nezgodno gostovanje ekipi koja je po godinama slična nama. Vole da igraju u visokom ritmu, na veliki broj poseda i sa puno poena iz tranzicije. Na nama je da nametnemo čvrstu igru u kontaktu kako bi došli u priliku da osvojimo bodove.“ , rekao je Babović.
Dinamik se trenutno ima skor od 15 pobeda i osam poraza u Košarkaškoj ligi Srbije, kao i osvojenih 38 bodova. Naredno gostovanje ekipi OKK Beograda odigraće se u hali “Mega Factory” u naselju Braće Jerković. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB