AdmiratBet i KLS – Kraj sezone je novi početak! Spuštena je zavesa na još jednu sezonu u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije.

Crvena zvezda je nastavila dominaciju u ovom takmičenju, savladali su FMP u finalu, i stigli do osme titule u nizu, čime su se po broju trijumfa izjednačili sa večitim rivalom Partizanom. Takmičenje u AdmiralBet KLS je i ove godine pokazalo da se dalje razvija, da se bude košarkaški centri i da je odlična odskočna daska za veliki broj talenata u kojima naša zemlja ne oskudeva. Ono što treba reći je da je tokom sezone pokazan, ne samo zavidan nivo kvaliteta, već i organizacije što je iskorak napred i garant ozbiljnosti takmičenja.
Аleksandar Grujin:

„Mislim da je sezona opravdala očekivanja, srpska klupska košarka ide u dobrom pravcu, pojavio se ogroman broj talenata za koje su najvažniji minuti. AdmiralBet KLS to nudi, osetljiv je prelaz iz mlađih kategorija u seniorsku konkurenciju i upravo u tome i oživljavanju košarkaških centara vidim najveće benefite našeg takmičenja, kaže Aleksandar Grujin direktor lige. „Saradnja sa AdmiralBetom je odlična, napreduje na svim poljima i sami smo doneli prepoznatljivost našem glavnom sponzoru, kompaniji koja raste iz godine u godinu. Za nas je velika sreća što su prepoznali potencijal lige i što smo privukli tako moćnog sponzora. To uveliko olakšava i logistiku, ali i doprinosi renomeu takmičenja“, pojasnio je prvi čovek AdmiralBet KLS.

U ime AdmiralBeta pehar najboljima je predao direktor marketinga kompanije Milan Ivanović.

„Druga godina naše saradnje je pokazala da smo napravili pravi korak. Liga postaje sve ozbiljnija, zanimljivija, pojavljuju se novi igrači, korist u krajnjoj liniji ima i srpska košarka. Oduvek je ovaj sport dobijao svežu krv iz unutrašnjosti, iz košarkaških centara širom Srbije. Istorija naše košarke je dokaz za to“, primetio je Ivanović. On je dodao da AdmiralBet nastavlja u istom smeru. „Naše ulaganje u srpski sport će se nastaviti, košarka je nacionalno blago. AdmiralBet kroz razne vrste akcija, donacija i sponzorstava potvrđuje opredeljenje da bude deo šire zajednice, da se aktivno uključi u omasovljenje sporta, ali i na različite načine doprinese rešavanju širih društvenih problema. AdmiralBet KLS je deo čitave strategije kompanije da šireći uticaj jača brend i nastavi sa ogromnim rastom „, zaključio je Ivanović.

Uz čestitke Crvenoj zvezdi, podsećanje da sledi i finale AdmiralBet ABA lige u kojoj će crveno-beli braniti trofej protiv Partizana što je svakako najveći sportski događaj na Balkanu, imajući u vidu kvalitet košarke na prostorima bivše Jugoslavije. Izvor AdmiralBet Košarkaška liga Srbije #klsrb