Košarkaši Mega MIS-a se vraćaju na teren posle okončanja borbe u ABA ligi, gde su stigli do polufinala. Čeka ih završnica Superlige Srbije i novo polufinale, ovoga puta protiv ekipe Partizan MozzartBeta. Prvi meč na programu je u petak, 24. maja, a crno-beli će ugostiti izabranike Marka Baraća u Beogradskoj areni, uz direktan prenos na TV Arena sport. Trener Mega MIS-a Marko Barać je izneo očekivanja pred početak polufinalne serije:

– Polufinale domaće lige donosi nam seriju protiv Partizana, tima sa kojim smo igrali nekoliko puta ove sezone i koji vrlo dobro poznajemo. Nakon završetka obaveza u ABA ligi, pokušali smo da integrišemo nekoliko novih mladih igrača na koje ozbiljno računamo. Pred nama je izuzetno težak zadatak na gostujućem terenu, ali daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu, rekao je Barać.


Prvotimac Mega MIS-a, Ilija Miljašević, ističe da je ekipe spremna za veliki izazov:

– Nakon teškog polufinala ABA lige protiv Crvene Zvezde, očekuje nas i polufinale domaćeg prvenstva protiv Partizana. Imali smo dosta vremena da treniramo i da se dobro spremimo za seriju koja nas očekuje. Partizan je veoma kvalitetna i iskusna ekipa protiv koje će biti jako teško igrati, ali smo spremni i maksimalno motivisani da odigramo kvalitetnu utakmicu i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže, dodao je Milijašević.

 

Drugi meč polufinala Superlige Srbije na programu je u ponedeljak, 27. maja, od 20.00, a Mega MIS će Partizan ugostiti u TC Dejan Milojević. Zbog ograničenog kapaciteta hale, ulaznice neće biti u prodaji, već će biti podeljene prijateljima i sponzorima kluba.
S ozbirom da se serija igra na dve pobede, ukoliko bude potrebe za trećim susretom, Partizan će ugostiti ekipu Mega MIS-a u četvrtak, 30. maja, od 18.00 u Beogradskoj areni.

 

SUPERLIGA SRBIJE – POLUFINALE

Petak, 24. maj
18.30: Partizan – Mega MIS
20.30: Crvena zvezda – FMP

Ponedeljak, 27. maj
18.00: FMP – Crvena zvezda
20.00: Mega MIS – Partizan

Četvrtak, 30. maj*
18.00: Partizan – Mega MIS
20.00: Crvena zvezda – FMP

* – ukoliko bude potrebe

Izvor i Foto: Mega MIS #klsrb