Crveni će zadržati pozitivan skor i posle 15. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, a da li će uspeti da prekinu niz poraza i ostvare devetu pobedu, saznaćemo u ponedeljak, 25. decembra kada se sa početkom u 18 časova igra utakmica protiv ekipe Zlatibora Gold gondole na Zlatiboru. Novi trener Radničkog je bivši reprezentativac Srbije, Marko Simonović, koji će svakako uneti novu energiju u tim i razbuditi uspavanu ekipu. Protivnik je pretendent na najviši plasman u sezoni, a na Radničkom je da se potrudi da im pokvari planove i zadrži korak sa vodećim timovima.

Marko Simonović novi trener Radničkog

“Veoma mi je drago i radujem se sto cu biti deo „Radnickog“. Zaista mislim da se radi o dobrom i zdravom projektu, samim tim što ljudi u klubu stvarno daju preko svog maksimuma i mnogo svoje energije i truda i rada da to bude dobro. Mislim, nadam se i verujem u to da ćemo se boriti, svaki trening, svaku utakmicu da do poslednjeg trenutka damo svoj maksimum. Nadam se dobrim rezultatima.”

Novi trener Radničkog istakao je takođe da bi voleo da na tribinama vidi dosta publike, navijača, da budu tu da podrže, bodre, jer kako kaže Kragujevac i jeste i treba da bude sportski centar kako za košarku tako i za sve ostale sportove. Izvor KK SPD Radnički #klsrb