U prvom kolu drugog dela sezone u KLS, ekipa Zlatibora slavila je protiv domaće Kolubare, rezultatom 74:96 (27:27, 19:21, 10:26, 18:24)
Ekipa Kolubare je u ovu utakmicu ušla evidentno oslabljena, ne igranjem nekolicine igrača prvobitno na poziciji pleja. Utakmicu je započeo junior Milinković koji je dao svoj maksimum ali zbog neiskustva, ušao je u problem sa faulovina. Domaći su odigrali gotovo perfektnu prvu četvrtinu i parirala je favorizovanom Zlatiboru u svim segmentima. Gosti su evidentno ušli bez puno motiva u ovu utakmicu i bilo im je potrebno vreme da se probude i dođu do svoje prepoznatljive igre.
U drugoj četvrtini smo gledalu veoma sličnu utakmicu kao i u prvoj, ni jedna ekipa nije stigla do osetnije prednosti i stalno je bila prisutna rezultatska klackalica. Kod domaćih je Grušanović odigrao fenomenalno prvo poluvreme , gde je brojao do 17 poena. U ekipi Zlatibora, najraspoloženiji su bili Tejić i Ðukanović, koji su svojim iskustvom pokazali da ekipa Kolubare nema šta da traži ba ovoj utakmici. Na veliku pauzu se otišlo prednošću gostiju od 2 poena.


Na početku drugog poluvremena, ekipa Zlatibora je stisla odbranu i pritiskom na prenos i organizaciju napada, nad mladim plejmejkerom Kolubare, omogućila sebi da dođe do prednosti od 15 poena i u tim trenucima prelomi utakmicu u svoju korist. Brano Đukanović je nastavio da igra fenomenalnu utakmicu i pogađa gotovo sve iz igre, gde domaći nisu našli način da ga zaustave. Na kraju četvrtine su domaći došli do maksimalnih 18 poena prednosti.
Poslednja četvrtina nam nije donela ništa drugačiju igru na obe strane parketa. Kod domaćih su Gašić i Stojičić igrali dobro na obe strane parketa. Do kraja utakmice smo videli da su gosti svojim iskustvom priveli utakmicu u svoju korist i nisu dozvolili igračima Kolubare da se približe i ugroze njihovu pobedu. Zasluženo su gosti slavili i novu godinu počeli na fenomenalan način.
Kod ekipe Kolubare: Stojičić 20pts (5sk), Grušanović 19pts (5sk, 5as), Gašić 13pts (10sk), Sindđelić 13pts
Kod ekipe Zlatibora: Đukanović 29pts (6sk, 4as), Tejić 20pts (10sk, 6as), Čabrilo 14pts, Protić 13pts Izvor KK Kolubara LA 2003 #klsrb