Naša ekipa otvorila je novu sezonu AdmiralBet KLS ugostivši ekipu branioca trofeja Zlatibor Gold Gondolu. Nema sumnje možda i najteži mogući protivnik. Bitno je napomenuti da je naša ekipa nastupila bez dva igrača, Pulliama i Danilovića zbog povreda. Takođe pred sam početak meča naša publika, a i akteri na terenu imali su priliku da pozdrave naše sugrađane koji su osvojili srebrnu medalju na svetskom prvenstvu u košarci, kondicionog trenera reprezentacije Feđu Sretenovića, i pomoćnog trenera selektora Pešića i stručnog savetnika u našoj ekipi, Marka Marinovića Malinu
Utakmica je počela minutom ćutanja u čast nastradalim Srbima na Kosovu i Metohiji. Naši momci su utakmicu počeli nervozno, dosta grešaka, nepostignuti neki lagani poeni i problemi sa skokom. Do kraja prvog poluvremena, Zlatibor je jasno pokazao zašto su prvaci već 2 godine zaredom i ekipa koja i dalje ima najviše moguće ciljeve. Na poluvreme se otišlo sa čak a+19 za goste.
Naši košarkaši su izašli sa više energije na teren u drugom poluvremu, vođeni Dumićem, Pešakovićem i najnovijim pojačanjem Nerandžićem, krenuli smo mnogo jače i bolje, ali ipak nekoliko trojki pre svega na krajevima napada, kao da je bio poslednji udarac koji je trebao Zlatiboru da bi osigurao velika 2 boda na gostovanju u prvom kolu. Do kraja meča naš tim uspeo je da smanji razliku, i konačan rezultat na kraju meča glasio je 68:80. Ostaje žal što naš tim nije odigrao onako kako ume, sa manje grešaka.
Naša ekipa okreće se novom protivniku i prvom gostovanju ove sezone. Idemo u Pančevo, na megdan ekipi Tamiša. Ekipi Zlatibora se čestitamo na fer i korektnoj igri i pobedi, i želimo im sve najbolje u nastavku prvenstva. Izvor KK Čačak94 Quanrox.