Nažalost, još jedan poraz za prvotimce Mladosti MaxBet. Ovoga puta u 26. kolu AdmiralBet KLS protiv ekipe Zdravlja iz Leskovca, rezultatom 68-84. Ekipa Mladosti je dobro otvorila utakmicu, ali preokret se događa već u drugoj četvrtini nakon koje domaći tim ne uspeva da se povrati i ostvari pobedu u ovom susretu. Takođe, žao nam je zbog slabe igre tandema Radosavljević i Davis koji su ostvarili ukupno 9 poena i na kojima je trenutno najveći fokus od kako su Armstrong i Opoku van terena zbog zdravstvenih problema. Nadamo se da će momci uspeti da se pripreme bolje za sledeći meč koji nas očekuje već sredinom nedelje.


Najviše poena su ostvarili Dobrašinović (13), Živojinović i Gušić (10). Iz redova protivničke ekipe su to bili Morgan i Blackwell sa 32 i 19 poena. Čestitamo ekipi Zdravlja na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri!
U sredu nas očekuje zaostali meč sa ekipom Novog Pazara koji ponovo igramo na domaćem terenu. Foto: Milica Gvozden (@milicagvphoto) Izvor Mladost MaxBet #klsrb