Košarkaši Kolubare nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena u okviru 15. kola AdmiralBet KLS protiv ekipe Zdravlja iz Leskovca, gde su poraženi rezultatom 87:90 ( 19:24 ; 20:23 ; 21:26 ; 27:17 ) U utakmici od velikog značaja za obe ekipe, Zdravlje se bolje snašlo i zasluženo odnelo pobedu iz Lazarevca. Moramo naglasiti da je utakmica kasnila pola sata, zbog problema koji su zadesili ekipu Zdravlja tokom dolaska na utakmicu. Od početka utakmice gosti su ušli borbenije, staloženije, sa boljim rešenjima u napadu, što je rezultiralo vođstvom maltene od prvog minuta utakmice. Kolubara je tokom prve četvrtine parirala kroz bržu igru u tranziciji gde su veći deo četvrtine zaostajali za jedan posed, međutim kraj četvrtine donosi gostima prednost od 5 poena. Druga četvrtina takođe izjednačena, sa dosta borbe, ali i dosta prekida, zbog nestanka struje u dvorani. Trajali su prekidi i po nekoliko minuta, što je sigurno uticalo na igru i igrače na terenu. Na poluvreme ekipa Zdravlja odlazi sa 8 poena prednosti, iako je tokom ovog perioda imala i veću prednost.


Drugo poluvreme donosi pogotovu u trećoj četvrtini dominaciju gostiju, koji su uspeli da u svakom segmentu igre nametnu svoj ritam, i da dođu i do 18 poena prednosti nad domaćom Kolubarom. Na kraju 3 perioda 13 poena prednosti za goste.
Ekipa Kolubare pokreće svoje motore tokom zadnjeg perioda i pokušava da nadomesti zaostatak u poenima. Postepeno Kolubara se približavala, i pre svega dobrom odbranom uspevala da dolazi do brzih poena. Nije dozvolila ekipi Zdravlja da u ranijem periodu prelomi utakmicu u svoju korist.
Na kraju, Kolubara ponovo igra neizvesnu završnicu. Posle velikog zaostatka, dolazi u situaciju da ima šut za produžetak, ali šut Blagojevića je izblokiran od strane Stamenkovića, što je stavilo tačku na pobedu Zdravlja u Lazarevcu. Kod ekipe Kolubare istakli su se: Uroš Duvnjak 24 pts ,Simić 19 pts, M.Blagojević 16 pts, Monso 12 pts,Hadzifejzović 10 pts Kod ekipe Zdravlja: Stamenković 30 pts, Đorđević 15 pts, Hudson 13 pts, Blackwell 10 pts, Bjelak 8 pts, Petković 8 pts, Radivojević 6 pts Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB