Ekipa Kolubare će u okviru 14. kola AdmiralBet Košatlaške Lige Srbije na svom terenu ugostiti ekipu Zdravlja iz Leskovca. Nakon velike pobede u Pančevu protiv Tamiša, zelenocrni žele da nastave pobednički niz, ali i da poprave utisak posle poraza od Novog Pazara pre dva kola na domaćem terenu. Veoma bitna utakmica za Kolubaru, a više o tome će reći trener ekipe Stevan Mijović i igrač Emanuel Monso. Stevan Mijovic trener:

Jako bitna utakmica za nas, ocekuje nas jako teska utakmica, kao i svaka do sada,posebno jer smo imali jako loše izdanje pred domaćom publikom na utakmici protiv Pazara,tako da sutra želja i energija ne smeju da izostanu,a ja pozivam publiku da dodje u što većem broju i da nam pomogne da dodjemo do jako važnih bodova za nas.Igramo protiv jako kvalitetne i iskusne ekipe Zdravlja,tako da smo se potrudili da se pre svega oporavimo što je više moguće posle utakmice u četvrtak i da dočekamo spremni sutrašnji meč.Emmanuel Monceau igrač :
„Utakmica protiv KK Zdravlje Leskovac je zaista važna utakmica za nas jer će pobeda omogućiti da se izjednačimo sa njima na plasmanu. Biće nam potrebna sva podrška koju možemo da dobijemo od navijača da tu salu pretvorimo u neprijateljsko mesto za protivnika i postaraćemo se da uradimo svoj posao na terenu da bismo dobili tu podršku!
Idemo Kolubara“.


The game against KK Zdravlje Leskovac is a really important game for us because winning will allow us to be tied with them on the ranking. We will need all the support we can get from the fans to turn that gym into a hostile place for the opponent and we will make sure we do our job on the court to get that support ! Let’s go Kolubara. Izvor KK Kolubara LA2003 #KLSRB