Treći put u prvih 10 kola Admiral Bet Košarkaške lige Srbije bek leskovačkog Zdravlja Zachery Harvey je MVP kola.

I ako je njegov klub pretrpeo 8 poraz u prvenstvu Zak je na utakmici protiv OKK Beograda imao Index 39 i pritom je postigao 32 koša čime je ozbiljno istakao kandidaturu za najboljeg strelca AdmiralBet Košarkaške lige Srbije gde je trenutno na prvom mestu sa 234 koša iz deset utakmica /23,4 po utakmici/. Za 36 minuta provedenih u igri Zachery Harvey je upisao na svoj konto i 7 asistencija uz 61% šuta iz igre /11-18/.
Njegov prezimenjak iz Novog Pazara, Harvey Elvis Dale bio je najbolji skakač 10.kola sa 12 skokova dok je najbolji asistent u 10.kolu bio je Mihailo Petrović /OKK Beograd/ sa 11 asistencija.
U derbiju kola Vojvodina mts je ostvarila pobedu u gostima protiv SPD Radnički 93:81 uspevši da stečenu prednost u trećem period održava kroz čitavu poslednju četvrtinu. Petar Rakićević je sa 23 koša predvodio novosađane do pobede u utakmici u kojoj su imali 12 skokova više od domaćina što je bilo odlučujuće jer su u ostalim statističkim parametrima obe ekipe bile skoro izjednačene.
U kolu u kome je čak pet utakmica završeno pobedom gostiju najneizvesniji susret odigran je u Novom Pazaru. Pobedu gostima doneo je Armstrong Terry Lee , 3 sekunde pre kraja pogotkom iz odbojke nakon promašenog šuta za tri poena Filipa Đurana. Armstrong je ujedno bio i najbolji igrač gostujuće ekipe sa 29 postignutih poena , 7 skokova i pet osvojenih lopti na utakmici. AdmiralBet Košarkaška liga Srbije #klsrb