Vršac – Novi Pazar 113:72 (20:16, 28:25, 33:18, 32:13) Centar Milenijum, gledalaca 400, sudije: Belošević, Pecelj, Tomić.
VRŠAC: Dišić 4, Simić 13 (5 sk, 5 as), Šušić 7, Jovanović 2, Agoč 14 (4 sk), Vasić 14 (4 as), Radović 17, Jurček 24 (4 as), Vasiljević 10 (7 sk), Jeković 8.
NOVI PAZAR: Brunčević, Džordon 12, Salihović 2, Numanović 12, Simović, Mikavica 6 (4 sk), Radomirović 2, Gutalj 13 (11 sk), Pavlović 4 (6 sk), Bakić 14, Takahaši, Bukumirović 7.
Odavno ljubitelji košarke u Sterijinom gradu nisu videlo ovako nadahnut, borben, razigran i rastrčan tim Vršca, koji je protiv tradicionalno neugodnog Novog Pazara ostvario najubedljiviju pobedu otkako se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije. Izabranici trenera Vladimira Đokića došli su do petog uzastopnog trijumfa, međutim konačan rezultat ne pokazuje da se u prvom poluvremenu vodila žestoka i izjednačena borba. Vršac je krenuo dobro serijom 7:0, gosti su se brzo konsolidovali i raznovrsnim napadačkim rešenjima uspeli da smanje zaostatak na kraju prvog perioda. U drugoj četvrtini Vrščani su veliki deo svojih napada završavali dalekometnim šutevima, a veoma raspoloženi bili su Jurček, Radović i Vasiljević koji su do poluvremena ukupno ubacili sedam trojki. U timu Novog Pazara u drugom periodu razigran je bio Numanović, Gutalj precizan sa distance, a Amerikanac Tili izuzetno prodoran, pa se na odmor otišlo sa prednošću Vršca od samo 7 razlike (48:41).


Kada se očekivalo još borbenije i neizvesnije drugo poluvreme, Vrščani su zaigrali igru koju Pazarci nisu mogli da prate ni u jednom segmentu. Treću četvrtinu domaći su odigrali gotovo savršeno, dobili taj period sa 15 poena razlike i već tada je bilo jasno da je put ka novoj pobedi potpuno otvoren. U poslednjih deset minuta gledaoci su uživali u atraktivnoj, na momente i egzibicionoj igri Đokićevih pulena, ovacije je dobio mladi Mihajlo Dišić, izdanak vršačke škole, za prvu postignutu trojku u KLS. Iako je Novi Pazar dobio bitku u skoku, odbrana Vrščana bila je granitna u u drugom poluvremenu, domaći su ukrali Pazarcima čak 14 lopti koje su u brzim kontranapadima pretvarali u lake koševe. Trener Vršca Vladimir Đokić rekao je na konferenciji za medije, da ubedljiva pobeda Vršca nije pravo merilo snage rivala i čestitao svojim igračima na izuzetnom izdanju. Trener Novog Pazara Vasilije Budimić okarakterisao je igru svog tima kao sramnu i čestitao Vrščanima na zasluženom trijumfu.B. Josimov Izvor KK Vršac #klsrb