Košarkaši Dynamic Balkan Bet u okviru 12. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije na svom parketu dočekuju ekipu Vojvodine. Dorćolci u ovaj meč ulaze na deobi prvog mesta, sa 10 pobeda i jednim porazom, koji su doživeli u proteklom kolu na gostovanju Tamišu. Svoje utiske o tom meču izneo je trener Dynamic Balkan Bet, Saša Nikitović.


– Poraz od Tamiša ne bih nazvao neuspehom. Došli smo do toga da neočekivano imamo 10-0, mi se koncetrišemo iz utakmice u utakmicu, oni su bili dobar protivnik, a tokom utakmcie su se dešavale neke situacije poput isključenja i povreda, pa smo u hodu pokušavali da radimo stvari. Uprkos svim problemima, koje imaju i svi, ali su zadesili i nas, imali aktivan rezultat u finišu. Iza toga nismo imali koncetraciju za kraj iz energije koja je bila u manjku, i izgubili smo meč. Sigurno će biti toga još tokom lige, rekao je trener Dorćolaca, koji se osvrnuo i na naredni meč sa Vojvodinom:


– Kao i uvek, domaći teren je prioritet, da se brani agresivnošču i čvrstinom. Iza toga, da tražimo brže napade i razigranost, pa će u tom slučaju biti dobra utakmica. Oni su možda i najiskusnija ekipa u ligi, sa igračima koji su stvarno igrali i na većem nivou. U ovom trenutku imaju i, po mom mišljenju, najboljeg igrača, Dušana Beslaća, koji iz kola u kolo pokazuje da više ne pripada ovoj ligi, neko nekim drugim koje su na većem nivou od KLS-a. Meč je na programu u subotu, 10. decembra, od 18 časova u Dynamic Areni. Foto Ivica Veselinov Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb