Jedan od najzaslužnijih za treći trijumf Čajetinaca u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije bio je  krilni centar Viktor Kovačević. On je na utakmici Zdravlje – Zlatibor Gold gondola imao Index korisnosti 40 uz postignutih 29 koševa /šut iz igre 10-13, sl.bacanja 8-9/. Za 28 minuta provedenih u igri Viktor je zabeležio i 5 skokova uz dve blokade.

U trećem kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije istakli su se Luka Gašić / Mladost Maxbet/ sa 32 postignuta koša uz Index 37, Finch Jalen Tyrese/Sloboda/ sa 9 asistencija i Harvey Elvis Dale /Novi Pazar / sa 16 skokova. U timskoj statistici treba istaći 46 skokova Slobode na utakmici protiv Sloge i 25 asistencija Spartaka na utakmici protiv Vršca. Rekordan broj pokušaja za postizanje tri poena u ovoj sezoni na jednoj utakmici ostvario je OKK Beograd /41 pokušaj-14 pogodaka/ protiv Tamiša u utakmici koju su dobili Pančevci u produžetku. Jedan od uzroka poraza Beograda krije se svakako i u 14 promašenih slobodnih bacanja iz čak 45 izvedenih što je takođe rekord ove sezone.

U dosadašnjem toku sezone na Listi strelaca i Indexu uspešnosti vodi Bogoljub Marković /OKK Beograd/ – 86 indexnih poena – 72 koša.
Na listi najboljih asistenata prvo mesto sa 23 asistencije dele Jure Špan /Zlatibor Gold Gondola/, Nemanja Nikolić /Novi Pazar/ i Vuk Vulikić /Mladost Maxbet/. Na listi osvojenih lopti vodi Ognjen Radošić /Dynamic BalkanBet/ sa deset “ukradenih” bez ijedne izgubljene lopte.
Najbolji skakač u prva tri kola Admiral Bet Košarkaške lige Srbije je Sreten Knežević /Mladost Maxbet/ sa 35 skokova /13 u napadu, 22 u odbrani/. Čestitamo.