05.06.2021.
JOVANOVIĆ:PLASMAN U FINALE JE NAGRADA I PODSTREK
 
JOVANOVIĆ: „PLASMAN U FINALE JE NAGRADA I PODSTREK ZA MOJE MLADE MOMKE“


Aleksandar Matović


Kao što smo u najavama prethodnih mečeva govorili, Mega je tim koji ima visinu, a radi se i o atletski odličnoj ekipi koja može da igra agresivno na oba dela terena. I na ovoj utakmici smo to imali priliku da vidimo. Sve vreme su bili u kontaktu i na taj način su razorili neke naše osnovne sisteme igre. Iz toga su proizilazili neki naši šutevi koje nismo želeli, ali smo morali da ih uzimamo. Oni su stekli prednost, mi smo ispali iz ritma utakmice,  pa je meč praktično rešen još u prvom poluvremenu.  Kako smo započeli sezonu, tako smo je i završili, nadam se da će u budućnosti biti bolje, a Megi želim mnogo uspeha u finalnoj seriji.


Marko Simonović


Česstitao bih ekipi Partizana na fer i korektno igri u sve tri utakmice. Pokazali su kvalitet. Dobro znamo kakav je Partizan protivnik. Ove godine nisu imali sezonu kakvu su očekivali, ali oni uvek igraju na vrhunskom nivou tako da sam ponosan na svoje saigrače. Pokazali smo da imamo karakter i da možemo da igramo sa svima.


Vladimir Jovanović


Pridružio bih se čestitkama, koje je Marko uputio Partizanu. Stvarno im želim sve najbolje. Mislim da su tri utakmice bile veoma kvalitetne,  tvrde, prave takmičarske. Partizan je tim koji je pravljen za Evropu, i u najavi svakog meča sam isticao koliko je bitno da budemo fizički na nivou Partizana. Onog trenutka kada to nismo bili, oni su to znalački koristili. Ovog puta smo mnogo biolje počeli meč, nego što je to bio slučaj u drugoj utakmici  u klojoj smo se posle prvih par kontakata povukli. Večeras smo ipak odgovorili čvrstinom, odigrali 40 minuta bez velikih padova što je, moram reći, za nas veliko iznenađenje. Mi umemo da zablistamo, ali i da imamo prazne minute koji su nas ove godine često koštali poraza. Ovu utakmicu smo odigrali od početka do kraja veoma dobro. I sve četiri četvrtine smo dobili. Nadskakali smo ekipu Partizana koja je po tome prepoznatlnjiva. Uz ovaj procenat šuta i strpljenje koje smo imali u poslednjih pet, šest minuta, mislim da smo zasluženo dobili. Čestitao bih mojojoj ekipi na dobroj igri. Plasmanu u finale je nagrada i nadam se podstrek za ove mlade momke da radom, predanošću i požrtvaanjem za Megu mogu da naprave velike stvari.


Izvor i Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov #KLSRB