03.06.2021.
MEGA SA PARTIZANOM ZA SVOJE PRVO FINALE SUPERLIGE
 
MEGA U ČETVRTAK U HALI SPORTOVA PROTIV PARTIZANA ZA SVOJE PRVO FINALE SUPERLIGE


U četvrtak prilika za plasman u prvo finale državnog prvenstva u istoriji kluba! U četvrtak 3. juna od 19 časova Mega Soccerbet će gostovati ekipi Partizan NIS u okviru druge utakmice polufinala plej-ofa Superlige, a utakmica će se igrati u Hali sportova Ranko Žeravica. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića trenutno vode sa 1-0 u seriji koja se igra na dve pobede pa ukoliko pobede u četvrtak, ostvariće prvi plasman u istoriji kluba u finale državnog prvenstva.


Trener Mege Vladimir Jovanović je izjavio da je ključno da njegova ekipa fizički odgovori Partizanu:


– Kao što sam i rekao na konferenciji za medije posle prve utakmice, mislim da nas čeka slična utakmica velikog intenziteta. Ključne stvari su da fizički odgovorimo Partizanu i to 40 minuta što sigurno nije lako s obzirom da su u fizičkom segmentu jako dominantni. U isto vreme je potrebno da koncentracija bude na visokom nivou bez obzira na trenutni rezultat i da 40 minuta pružimo dobru partiju,


izjavio je Vladimir Jovanović.


Mega trenutno vodi 1-0 u polufinalnoj seriji koja se igra na dve pobede gde bi se eventualna majstorica igrala u subotu od 17 časova u Hali Mega Factory.


Bek Mege Malkolm Kazalon je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi:


– Dobro smo započeli polufinalnu seriju. Potrebno je da nastavimo u tom smeru i da damo još više pošto će Partizan biti još gladniji za pobedom, a mi moramo da damo sve od sebe da bi pobedili, rekao je Kazalon.


Utakmica Partizan NIS – Mega Soccerbet se igra u četvrtak 3. juna od 19:00 u Hali sportova Ranko Žeravica, uz direktan prenos na TV Arena Sport.


Izvor i Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov #KLSRB