27.05.2021.
Izjave za medije nakon susreta Mega Vojvodina
 
Petar Rakićević


Mega je bolje otvorila utakmicu, stekla je desetak poena prednosti što im je omogućilo da kontrolišu igru do samog kraja. Pokušali smo da ih namučimo,a sada nas čeka revan. Pokušaćemo da se dobro spremimo i uvidimo gde smogrešili.


Miloš Isakov Kovačević


Čestitke Megi na pobedi. Odigrali smo korektno, ali moram da priznam da nismo ličili na sebe 20 minuta.  Falilo nam je rutine, što se i videlo kroz promašene ziceri i slobodna bacanja. Kao da nam je falilo malo više odlučnosti. Mislim da se nismo nismo se obrukali i nadam se da možemo da popravimo utisak, i pokušaćemo da na domaćem terenu budemo bolji.


Milenko Tepić


Najvažnije je da smo pobedili. Kao i svaka plej-ofa utakmica i ova je bila dosta zahtevna. Vojvodina ima timza respekt i ove sezone igraju sa jasnom idejom. Znaju šta hoće,i s razlogom su bili drugi tim u KLS. Imaju dobremlade igrače,dobru hemiju u ekipi, ameni je veoma dragošto uspeli da se plasiraju u ABA 2 ligu. Mi smomalo promenili ekipu, imamo tri nova igrača i zbog toga smo možda u nekim momentima delovali manje organzvano nego što je uobičajneo. Ipak, verujem da će nam ova utakmica u Novom Sadu za koju znam da će biti veoma teška, pomoći da da uhvatimo pravi ritam,. Čestitke mojim igračima ali i ekipi Vojvodine na dobroj igri.


Vlada Jovanović


Vojvodina zaslužuje svaki respekt. Sastavljeni su od maldih igrača, ali i igrača koji imaju iskustvo igranja u velikim klubovima i to pokazuju cele sezone. Znao sam da će utakmica da bude teška iz dva razloga. Prvo, zbog toga što Vojvodina ima zaista dobru sezonu, a s druge strane mi smo promenili tim na osetljivim pozicijama. Novak je na poziciji pleja zamenio Smita, a u tim su došli Milosavljević i Simanić. Svaka ovakva utakmica donosi određeni pritisak, a pojedini momci su po prvi put u ulogama da taj pritisak moraju da iznesu. Znamo šta nas čeka u Novom Sadu, Vojvodina se sigurno neće predati. Zato moramo da se odmorimo i spremimo za sva iskušenja koja nas čekaju u nastavku. Izvor KK Mega SoccerBet Foto Dragana Stjepanović #KLSRB