13.04.2021.
ISTORIJSKI USPEH KK MLADOST
 
Kada smo počeli sezonu imali smo velike ambicije i jasnu strategiju kako da ih ostvarimo! Takmičili smo se na više frontova sa namerom da pokažemo šta umemo, kakva je naša igra i koliko volimo košarku!


Trud se isplatio i naši prvotimci su ostvarili istorjiski uspeh!


Pobedu od izuzetnog značaja za zemunsku Mladost!


Pobedu koja nam je donela titulu šampiona u Košarkaškoj ligi Srbije!


Utakmicu poslednjeg kola sa ekipom Vojvodine smo otvorili dobro. Čitavo prvo poluvreme smo bili u značajnoj rezultatskoj prednosti, ali nakon toga događa se preokret. Novosađani nisu imali nameru da lako prepuste mesto prvaka našim momcima i pružili su snažnu borbu za svaki poen u drugoj polovini meča. U veoma napetoj završnici, u kojoj smo gubili sa pola koša razlike, mirna ruka Trey Drechsel-a je postigla dva slobodna bacanja i donela slatku pobedu našoj ekipi. Neophodno je uz Drechsel-a posebno pohvaliti i Mitchell-a, jer su obojica postigli po fantastičnih 24 poena koji su bili veoma bitni u ovom meču!


Hvala ekipi KK Vojvodina Novi Sad na gostoprimstvu, kao i na fer i korektnoj igri.


Zahvaljujemo se i Košarkaškoj ligi Srbije koja je pružila svoj maksimum da se u vremenu pandemije liga uspešno održi u punom formatu, uz poštovanje svih mera bezbednosti.


Uspešno gledanje utakmica nam je omogućeno zahvaljujući televiziji Arena Sport, kao i portalu Sport Uživo. Bez njihove tehničke podrške i prenosa uživo ne bismo mogli da na bezbedan način uživamo u našem omiljenom sportu.


Ovaj veliki uspeh našeg kluba ne bi bio moguć bez prijatelja i sponzora kluba koji su svojom podrškom pokazali veliko poverenje u našu ekipu i njihov put ka vrhu!


Posebnu zahvalnost upućujemo Republici Srbiji i njenim institucijama koje nisu okrenule leđa domaćim klubovima, već su pružile maksimalnu podršku i pomoć u teškoj situaciji prouzrokovanoj pandemijom.


Najveću zahvalnost dugujemo vama! Našim poštovaocima, pratiocima, prijateljima i članovima kluba. Vama koji niste posumnjali nijednom u naše momke i verovali ste u njih i nakon svake pobede, kao i nakon svakog poraza. Verovali ste u našu strategiju brze igre sa mnogo trčanja, razvoj mladih igrača i poboljšanju kvaliteta srpske košarke!


Hvala vam svima od srca! KK Mladost MaxBet #KLSRB