11.04.2021.
KOLUBARA ZAVRŠILA SEZONU POBEDOM PROTIV PAZARA
 
KOLUBARA ZAVRŠILA SEZONU POBEDOM PROTIV PAZARA


VULETIĆ ZAVRŠIO KOŠARKAŠKU KARIJERU


Košarkaši Kolubare ostvarili su svoju 13 pobedu u sezoni u okviru 30. kola KLS protiv ekipe Novog Pazara rezultatom 70:63 ( 10:14 ; 27:19 ; 15:11 ; 18:19 )


Iako bez velikog rezultatskog značaja, utakmica 30. kola protiv Novog Pazara za Kolubaru je značajna i ostaće upamćena jer se ovom utakmicom od svoje profesionalne košarkaške karijere oprostio centar Kolubare, Aleksandar Vuletić. Posle bogate karijere i tri godine provedene u Kolubari, popularni Crni je rešio da okači patike o klin. 


Pred početak utakmice Predsednik KK Kolubara Milorad Rajković je uručlio prigodan poklon Vuletiću, i u ime Kluba zahvalio se na svemu što je Crni dao Kolubari.


U sam meč gosti su ušli sugurnije, iako je prva četvrtina bila neefikasna za obe ekipe. Uz dosta promašaja sa obe strane, gosti su prvu četvrtinu završili sa prednošću od 4 poena.


U drugoj četvrtini domaćin igra čvršće u odbrani i uspeva serijom poena da preokrene rezultat, da bi na poluvreme otišao sa takođe 4 poena prednosti. 


U trećoj četvrtini domaćin bolji, uspeo je da napravi osetljiviju prednost nad gostima od preko 10 poena, ali gosti se nisu predavali. 


Uspeli su da se vrate u meč, da priđu na 2 poena prednosti u četvrtoj četvrtini, ali domaćin nije dopustio da izgubi ovu utakmicu, i ovom pobedom uveliča rastanak sa Crnim, koji je na ovoj utakmici zabeležio tripl-dabl (14 pts, 17 rb, 10 as)


Kod ekipe Kolubare istakli su se: Gašić 16 pts, Vuletić 14 pts,  Simić 13 pts, Vitković 14 pts, Šparović 11 pts ,Fore 4 pts,


Kod ekipe OKK Novi Pazar: Mc Clure 22pts, Islamović 11pts, Ilić 8 pts, Mikavica 6 pts, Muratović 5 pts Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB