04.04.2021.
Mladost uspešno privodi sezonu
 
Naši momci su ostvarili još jednu sjajnu pobedu nad ekipom KK Pirot, rezultatom 108:99!


Odlično smo otvorili utakmicu i od samog starta počeli da pravimo sve veću razliku u poenima, međutim, ova prednost je trajala do polovine drugog perioda, kada nas gostujuća ekipa sustiže i preuzima vođstvo. Pad u odbrani i koncentraciji nas je naterala da se borimo za svaki poen sve do samog kraja treće četvrtine, kada smo preokrenuli utakmicu i vratili se u bolji rezultatski položaj u odnosu na ekipu iz Pirota, a zatim i uspešno priveli utakmicu završetku sa 9 poena prednosti.


Nakon uspešnog oporavka od povrede, Drechsel je ovu utakmicu odigrao u punom sjaju, ostvarivši 30 poena i 7 skokova i 3 asistencije. Gombauld je ostvario 24 poena, 8 skokova i 2 asistencije, dok je Mitchell ostvario 18 poena, 3 skoka i 8 asistencija. Iz redova ekipe KK Pirot najviše se istakao Vraneš sa 33 poena i 6 skokova, dok je Pantić ostvario 8 asistencija.


Zahvaljujemo se ekipi KK Pirot na fer i korektnoj igri.Naša ekipa gostuje ekipi KK Metalac u narednoj utakmici Košarkaške lige Srbije, u utorak 6.4.2021. u 18 časova. Izvor KK Mladost #KLSRB