30.03.2021.
KK DYNAMIC VIP PAY DOČEKUJE KOLUBARU
 
Nakon šest pobeda u poslednjih sedam utakmica KK Dynamic Vip Pay dočekuje Kolubaru. Lazarevčani su za vikend zabeležili važnu pobedu nad Slogom u borbi za opstanak a Dorćolci su se pobedom nad Kragujevčanima učvrstili u sredini tabele. Pored pobede pokazali su da je rudnik dijamanata KK Dynamic Vip Pay neiscrpan. Nakon mladih igrača Glasa, Tomaševića, Akaja, Vasiljevića, Radovanovića, Zimonjića, Cianija, Milijaševića u subotu je široj košarkaškoj javnosti Saša Nikitović pokazao još dva dijamanta – Stefana Stefanovića i Vojina Medarevića. Parket su u predhodnim kolima osetili i Svetozarević i Ristić. Pravu podršku stručnom štabu  u njihovom brušenju daju i stariji saigrači Šulović, Pašajlić, Babović i Đorđević.


U predhodnoj utakmici bili smo razigrani, rastrčani i u dobrom napadačkom ritmu. Jedanaest igrača se upisalo u listu strelaca pa time možemo da budemo zadovoljni. Mi smo u pobedničkom nizu, mogli bi  da u njemu i ostanemo. Trudimo se i naporno radimo. Imamo još tri utakmice do kraja, želimo da privodimo sezonu kraju na najbolji mogući način zadovoljno ističe trener Dinamika Saša Nikitović.


Utakmica u kojoj se sastaju KK Dynamic Vip Pay i KK Kolubara odigraće se u hali SC Dynamic u sredu 31.marta sa početkom u 17 časova. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB