25.03.2021.
KOŠARKAŠI RADNIČKOG UBEDLJIVO BOLJI OD KOLUBARE
 
KOŠARKAŠI RADNIČKOG UBEDLJIVO BOLJI OD KOLUBARE U LAZAREVCU! Košarkaši Radničkog ostvarili su bitnu pobedu u borbi za opstanak protiv ekipe Kolubare u Lazarevcu rezultatom 77:99 ( 22:26 ; 26:28 ; 16:22 ; 13:23). 26.kolo KLS


U utakmici od velikog značaja za obe ekipe, gosti iz Kragujevca su se bolje snašli i odligrali jednu odličnu utakmicu protiv Lazarevčana. 


Već u prvoj četvrtini, predvođeni Stevanovićem ekipa iz Kragujevca je držala vođstvo, i pokazala da je došla po pobedu u Lazarevac.


Kolubara je krajem prve četvrtine uspela da uhvati priključak, i da u drugu četvrtinu uđe sa zaostatkom od četiri poena. Uspela je Kolubara da anulira prednost gostiju, čak i da povede tokom druge četvrtine, ali gosti na poluvreme odlaze sa prednošću od 6 poena. 


Drugo poluvreme u potpunosti pripada gostima. Dobrom igrom u odbrani, i pamatnom igrom u napadu, predvođeni Stevanovićem i Katićem, Radnički je čvrsto držao prednost i postepeno uvećavao. 


Pokušavala je Kolubara u više navrata da smanji prednost i da udje u egal utakmicu, ali joj nije uspelo. Simićevih 32 poena nisu bila dovoljna za preokret protiv raspoložene ekipe Radničkog.


Kod Kolubare su se istakli: Simić 32pts, Vitković 12 pts, Žad 12 pts, Gašić 10 pts, Ćojbašić 4 pts, Vuletić 3 pts, Fore 3 pts


Kod Radničkog su se istakli: Stevanović 33 pts, Katić 16 pts, S. Đorđević 12 pts, Veljović 10pts, Macura 10 pts, Popović 10 pts


Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB