23.03.2021.
Dinamik je iskusna ekipa ali šansu dobijaju mladi
 
Kostić: Dinamik je iskusna ekipa, ali šansu dobijaju i mladi


NOVI PAZAR – Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da će njegova ekipa na domaćem terenu pokušati da prekine pobednički niz beogradskog Dinamika, u zaostaloj utakmici 21. kola Košarkaške lige Srbije.


Vezali su tri pobede protiv jakih rivala, ali i mi smo dobili tri utakmice zaredom. Mislim da smo slični po koncepciji i kvalitetu. Dinamik je iskusna ekipa, ali šansu dobijaju i mladi. Tako je i kod nas. Daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf, rekao je Kostić.


Pazar sa 16 pobeda i devet poraza ima treći učinak u elitnom rangu, dok je Dinamik peti sa skorom 13/12. Kostić je naveo da je Dinamik ozbiljno organizovan klub i da konačno igra na svom uobičajenom nivou.


Potrebnu energiju doneo je trener Saša Nikitović. Imaju ozbiljan ‘roster , u kojem prednjače mladi Gregor Glas i Bojan Tomašević, koji uz Miroslava Pašajlića, Vuka Đorđevića, Božidara Babovića i Nenada Šulovića čine jak kolektiv, ocenio je Kostić.


Meč u dvorani Pendik zakazan je za sredu od 16 časova, a direktno će ga prenositi Radio-televizija Novi Pazar. M. Minić Izvor OKK Novi Pazar #KLSRB