22.03.2021.
DYNAMIC VIP PAY GOSTUJE NOVOM PAZARU
 
KK Dynamic Vip Pay je zabeležio četiri pobede u pet poslednjih susreta. Nakon pobede nad Dunavom i tesnog poraza u Aleksincu, savladane su ekipe koje predstavljaju Srbiju u Aba 2 ligi. Zlatibor je poražen na domaćem terenu a Mladost i Sloboda na gostovanjima. Vremena za radost i odmor nema. U odloženoj utakmici 21. kola KLS Dorćolci gostuju u Novom Pazaru.


Mi smo u znatno povoljnijoj poziciji u odnosu na predhodnih nekoliko nedelja kada sam preuzeo tim.  Tada smo otežano trenirali jer je nekoliko najiskusnijih igrača bilo odsutno usled zaraženosti virusom Covid 19. Sada smo i matematički obezbedili ostanak pa ćemo u narednim kolima pokušati da ostvarimo što bolji plasman. Takođe, želja mi je  i da nastavimo da uključujemo mlade igrače iz našeg pogona. Novi Pazar je jedno od najprijatnih iznenađenja lige i još jedna ekipa iz vrha tabele sa kojom se sastajemo. Oni su dobro vođen tim od strane trenera Kostića sa tri dobro odabrana pojačanja iz Amerike istakao je strateg koji je za veoma kratko vreme preporodio Dorćolce, Saša Nikitović.


Utakmica Novi Pazar – Dynamic Vip Pay igraće se u dvorani Pendik u sredu 24. marta sa početkom u 16 časova. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB