22.03.2021.
OKK Beograda dočekuje ekipu Vršca
 
OKK Beograda dočekuje ekipu Vršca, cilj je nova pobeda  


Ekipa OKK Beograda će u utorak na domaćem parketu odmeriti snage sa ekipom Vršca u zaostalom susretu 24. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.  


Zaostalom utakmicom 24. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovom susretu biće ekipa Vršca. Meč u hali Mega Factory u Beogradu igra se u utorak 23. marta 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.  


Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda i petnaest poraza, uz dva neodigrana susreta. U prethodnom kolu su bili slobodni zbog odlaganja susreta sa ekipom Mladosti, a pre toga su kao gosti savladali ekipu Sloge rezultatom 80:93. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda i trinaest poraza, uz tri neodigrana susreta. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Vojvodine, a meč je završen rezultatom 82:100. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Vršcu završen je trijumfom istoimene ekipe rezultatom 91:86.  


Prvotimac plavo-belih Luka Paunović  ističe da je kadrovska situacija sve bolja i da veruje da njegov tim može ostvariti pobedu u duelu sa Vrščanima:


Iza nas je jako važna pobeda u duelu sa ekipom Sloge iz Kraljeva. Na redu je zaostala utakmica protiv Vršca, ekipe koja ima iskustvo i čija trenutna pozicija na tabeli ne daje pravu sliku kvaliteta tima. Polako se vraćaju povređeni i bolesni igrači i smatram da možemo da budemo konkurentni. Ako u ovom susretu budemo ispoštovali sve dogovore verujem da možemo doći do važnih bodova Izvor OKK Beograd #KLSRB