17.03.2021.
Mladost slabija u završnici
 
Nakon veoma dugačkog niza pobeda, naši momci su pretrpeli poraz od ekipe KK Dynamic VIP PAY i to sa veoma malom razlikom, rezultatom 108 : 110.


Utakmicu smo počeli sa svojim uobičajenim agresivnim tempom i imali vođstvo sve do početka druge četvrtine u koju smo ušli sa jednakim brojem poena kao ekipa Dynamic-a (25:25). U drugoj četvrtini gostujuća ekipa se uspešno prilagodila našem tempu i preokrenula utakmicu u svoju korist. Borili su se naši momci u ostatku meča da nadjačaju ekipu Dynamic-a, međutim rezultatski to nisu uspeli.


Najviše poena postigli su Igbanu, Prlja i Mitrović (18 poena). Gombauld je imao najviše skokova (7 skokova), a Mitchell 6 asistencija. U gostujućoj ekipi najviše poena ostvarili su Đorđević (25 poena), Pašajlić (24 poena i 9 asistencija) i Tomašević (24 poena i 9 skokova).


Čestitamo ekipi KK Dynamic VIP PAY na pobedi i zahvaljujemo se na fer i korektnoj igri. Preostaje nam da analiziramo greške iz ove utakmice i vratimo se igri koja donosi pobedu. Izvor KK Mladost #KLSRB