13.03.2021.
Ekipa OKK Beograda dočekuje aleksinački Napredak
 
Ekipa OKK Beograda će u nedelju na svom parketu odmeriti snage sa ekipom Napretka u okviru 26. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.  


Utakmicama 26. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Napretka iz Aleksinca. Meč u hali 'Mega Factory' igra se u nedelju 14. marta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.  


Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i četrnaest poraza. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a meč je završen rezultatom 81:78. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i petnaest poraza. U prethodnom kolu su bili slobodni, zbog odlaganja duela sa ekipom Slobode, a potom su u zaostalom meču savladali ekipu Dinamika rezultatom 79:75. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Aleksincu završen je trijumfom ekipe Napretka rezultatom 91:88.  


Prvotimac plavo-belih Nikola Dragović veruje da njegov tim i pored kadrovskih problema može da stigne do važne pobede:  


Očekujem tešku utakmicu, igramo sa ekipom koja u poslednje vreme igra na visokom nivou. Mi još uvek imamo kadrovskih problema, ali mislim da možemo da dođemo do pobede, koja bi nam dosta značila u finišu sezone. Koncentracija tokom svih 40 minuta može da bude presudna za osvajanje dva boda i za beg iz zone ispadanja Izvor OKK Beograd #KLSRB