05.03.2021.
Ekipa OKK Beograda oslabljena gostuje Novom Pazaru
 
Ekipa OKK Beograda oslabljena gostuje u Novom Pazaru  


Ekipa OKK Beograda će u subotu na gostujućem parketu odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara u okviru 25. kola aktuelne sezone Košarkaške lige Srbije.  Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u okviru Košarkaške lige Srbije u sezoni 2020/21. Protivnik ekipe OKK Beograda u ovoj rundi biće ekipa Novog Pazara. Meč u hali 'Pendik' u Novom Pazaru igra se u subotu 06. marta 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.  


Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda i devet poraza, uz jedan odložen susret. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Slobode, a rezultat je bio 76:81. Plavo-beli su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda i trinaest poraza, uz dva odložena susreta. U prethodna dva kola su bili slobodni zbog odlaganja utakmica sa Slobodom i Vršcem. Dva tima su se već sastala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je trijumfom ekipe Novog Pazara rezultatom 74:81.  


Prvotimac plavo-belih Petar Kovačević ističe da je kadrovska situacija još uvek teška, ali se nada pozitivnom rezultatu na jednom od najtežih gostovanja:  


Posle važne pobede protiv Tamiša idemo u Novi Pazar. Gosti smo ekipe koja igra dobro i konstantno tokom čitave sezone. Mi smo imali dosta problema sa bolestima i povredama, pokušaćemo da pružimo maksimum u trenutnom sastavu. Domaća ekipa je poznata po organizovanoj igri u oba pravca, ali mislim da možemo da odgovorimo i ako se ukaže šansa  dođemo do bodova na jednom od težih terena u ligi. Meč u Novom Pazaru vodiće sledeća sudijska trojka: Aleksandar Glišić, Miloš Hadžić, Vojkan Živković.


Delegat utakmice – Ljubomir Milićević. Izvor OKK Beograd #KLSRB