26.02.2021.
Mladost MaxBet nastavlja niz pobeda
 
Pre svega treba čestitati ekipi Napretka na lavovskoj borbi na terenu! Pod vođstvom novog trenera, doskorašnjeg pomoćnog trenera našeg tima, Dušana Jelića, gostujuća ekipa je pokazala da se dobro pripremila za ovaj  meč i uspela da pruži snažan otpor našim prvotimcima. 


Utakmicu smo započeli nešto slabije, što je ekipa Napretka iskoristila i već u drugoj četvrtini preuzela vođstvo koje je trajalo gotovo čitave 2 četvrtine. Igrači Napretka su dobro „upili" Jelićevu poruku da ne dozvole da Mladost nametne svoj tempo igre, međutim, u poslednjoj četvrtini se upravo to i desilo. Naša ekipa je preokrenula utakmicu i počela da pravi sve veću razliku do finalnog rezultata 92:79.


Drechsel je ostvario odličnih 31 poen i 9 skokova, a sa njim u listu lidera utakmice upisao se i Mitchell sa 11 asistencija. Iz redova gostujuće ekipe Carter je ostvario 18 poena, Stanković 7 skokova i Raičević 7 asistencija.


Zahvaljujemo se ekipi Napretka na fer i korektnoj igri. Naredne nedelje nas očekuje treći turnir ABA2 lige u Sarajevu. Izvor KK Mladost MaxBet #KLSRB